x

Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Passió per la cultura

Passió per la cultura

Voleu saber per què Palma us farà sentir passió per la cultura?

Palma enamora per la seva cultura mediterrània. El destí urbà per excel·lència de les Balears et rep amb edificis emblemàtics, com l'Ajuntament, la Catedral, el Castell de Bellver, la Llotja, el Palau de l'Almudaina i els Banys Àrabs, entre d'altres. A més, un passeig pel seu nucli antic, únic a Europa, t'aproparà a les més de seixanta cases que articulen la seva arquitectura a partir d'un pati. D'altra banda, una altra manera diferent de visitar la ciutat és a través de les seves esglésies, amb la Catedral com a vaixell insígnia però amb moltes altres parròquies, com Sant Jaume, Santa Eulàlia, Sant Miquel, Sant Nicolau i Santa Creu, dignes de ser visitades . I què dir de la completa oferta museística, que repassa les tendències d'ahir i d'avui? Els museus, sales d'exposicions i les galeries d'art de Palma et deixaran amb la boca oberta.

FUNDACIÓ MIRÓ MALLORCA

Estudi Miró

Vingueu a descobrir els objectes que l'artista reuní i que formaven part del seu particular entorn creatiu!

Miró Mallorca Fundació és un lloc únic pel seu ric i notable patrimoni artístic i arquitectònic, i pel seu entorn natural. Permet descobrir l’art de Joan Miró i estudiar el procés creatiu en el lloc on l’artista va residir i treballar durant gairebé 30 anys.

Amb vocació de servei públic i un enfocament interdisciplinari, desitja convertir-se en un espai de coneixement, vincle social i participació, tant a nivell local com internacional. La Fundació és un centre apropiat per a la creació artística contemporània i per a reflexionar al voltant de temes vinculats a l’obra de Joan Miró.

Vegeu-ne més

Art Contemporani

Nit de l'Art 2014 - Es Baluard

Palma es font d'inspiració d'artistes internacionals

Per la seva ubicació a la Mediterrània, camí de pas entre i cap a altres continents, Palma ha acollit a moltes civilitzacions que han deixat el seu influx cultural i artístic. Molts artistes s'han inspirat en aquesta ciutat i en l'illa de Mallorca, fins i tot convertint-la en la seva residència temporal, com el cas de Joan Miró, que deixà empremta entre els artistes locals. Actualment, un dels artistes mallorquins amb més projecció internacional és Miquel Barceló. La ciutat de Palma compta amb dos importants museus d'Art Contemporani de referència: Fundació Pilar i Joan Miró, i el Museu d'Es Baluard. No obstant això, l'oferta de Palma no es limita ni molt menys a aquests dos grans centres, cal esmentar que Palma compta amb més museus i galeries d'art dedicats exclusivament a l'Art Contemporani. Per conèixer l'oferta de galeries d'art de Palma es recomana visitar el lloc web de les dues associacions més importants de Palma: AIGAB i ArtPalma.

Patrimoni artisticocultural

Patrimoni artisticocultural

Viviu Palma, una ciutat que us convida a descobrir els seus edificis carregats d'història!

Palma s'ha transformat en una ciutat moderna, cosmopolita i rica en propostes que rep al seu visitant amb els braços oberts durant tot l'any. Tota estada a la ciutat hauria d'incloure un repàs als principals edificis del patrimoni històric i artístic de la ciutat. La Palma més històrica alberga des de patis, passant per la seva excel·lent arquitectura religiosa i continuant amb els seus edificis emblemàtics, fins museus i galeries d'art. Un contingut artístic i cultural que bé mereix ser conegut en profunditat i que sorprendrà a tots aquells que tradicionalment han pensat en Palma com una destinació de sol i platja exclusivament.