x

Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Coneixeu-nos

Amb la denominació 'Fundació Turisme Palma de Mallorca 365' es constitueix una fundació en matèria turística i de promoció exterior, sense afany de lucre.

La Fundació té per finalitat promocionar i fomentar el turisme de la ciutat de Palma de Mallorca i, si escau, de l'illa de Mallorca i, en base a això, desenvolupar, entre d'altres, les següents activitats:

- Posar en valor els recursos turístics, culturals i patrimonials, públics i privats, de la ciutat de Palma de Mallorca així com de la resta de municipis de Mallorca.
- Promoure la presència activa de Palma de Mallorca com a destinació als mercats turístics i, si escau, de la resta de municipis de Mallorca, per a la realització de promocions conjuntes.
- Millorar l'oferta turística de la destinació mitjançant la creació, el desenvolupament i la promoció de productes turístics, innovadors i diferenciadors.
- Organitzar viatges de familiarització i campanyes de promoció, tant a nivell local com nacional i internacional.
- Facilitar la participació i col·laboració de tots els sectors econòmics i serveis públics de la ciutat de Palma de Mallorca en la gestió del turisme i la promoció exterior.
- Elaborar, produir, editar, difondre i explotar material de divulgació, de publicitat i d'imatge necessari a fi de donar a conèixer els recursos, els béns i els serveis turístics que ofereix la destinació, i fomentar la captació de visitants.
- Promoure activitats encaminades a incrementar la demanda turística i comercial de la ciutat.
- Vetllar perquè el patrimoni cultural, arquitectònic, natural, així com la identitat i tradicions pròpies de la ciutat de Palma de Mallorca, siguin un element clau per diversificar l'oferta turística, de manera que aquesta singularitat cultural es converteixi en una eina més per superar l'estacionalització i atreure turistes tot l'any.
- Planificar, gestionar i promocionar el desenvolupament turístic, així com gestionar els recursos turístics de caràcter públic quan aquests ho requereixin i sigui d'interès general.
- Planificar, gestionar, promoure i realitzar totes aquelles activitats que puguin beneficiar l'increment de la qualitat de l'oferta turística de la destinació.
- Gestionar i promoure la innovació i la millora continuada de la qualitat dels serveis turístics i no turístics de la destinació, tant públics com privats, així com el desenvolupament sostenible.
- Coordinar i harmonitzar iniciatives públiques i privades relacionades amb el turisme sempre que estiguin en línia amb les polítiques turístiques establertes.
- Actuar, si s'escau, d'interlocutor amb les diferents administracions públiques i entitats privades respecte a temes turístics i en totes aquelles matèries que l'afectin transversalment.
- Exposar a les autoritats i entitats competents les necessitats i suggeriments que considerin d'interès per contribuir a la millora de la planificació turística de la destinació.
- Promoure i elaborar anàlisis i estudis que ajudin a conèixer la situació del turisme en la destinació, oferint la informació obtinguda a tots els interessats.
- Fomentar i impartir formació adreçada a millorar la qualificació professional dels treballadors del sector turístic.
Promoure i participar, si escau, acords, concerts i convenis amb altres organismes per a la realització d'accions de promoció turística de la ciutat de Palma de Mallorca, així com de la resta de municipis de l'illa.
- Unificar i canalitzar una estratègia de comunicació integrada de la destinació cap als ciutadans i visitants, on estiguin representats tots els sectors.
- Donar suport al desenvolupament de la infraestructura turística dels serveis complementaris.
- Promocionar la ciutat de Palma de Mallorca i, si escau, l'illa de Mallorca, com a seu especialitzada per acollir congressos, fires, convencions, jornades, seminaris o viatges d'incentius, així com les infraestructures existents dedicades al turisme de reunions.
- Promocionar la ciutat de Palma de Mallorca com a destinació en els mercats de creuers turístics i, per tant, al desenvolupament de tràfic de creuers, i promocionar i desenvolupar el turisme nàutic.
- Oferir servei d'assessorament a tots els operadors del sector turístic.
- Generar, aconseguir i administrar recursos per a un millor desenvolupament de la Fundació.

La Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 és un òrgan mixt, compost en la seva part pública per l'Ajuntament de Palma i Ports de Balears. Les dues entitats conformen el 51% de la Fundació.

El 49% restant el constitueixen els següents patrons privats:

Acciona Trasmediterránea
www.trasmediterranea.es

Air Berlin PLC
www.airberlin.com

Air Europa Líneas Aéreas, S.A.U.
www.aireuropa.com

Arabella Hospitality España, S.L.
www.arabella.com

Baleares Consignatarios Tours, S.L.
www.bctours.net

Balearia Eurolíneas Marítimas, S.A
www.balearia.com

City Sihteeing España, S.L.
www.mallorcatour.com

Das Inselradio, S.L.
www.inselradio.com

Dome Consulting & Solutions, S.L.
www.dome-consulting.com

Ediciones Jemma, S.L.
www.mallorcamagazin.com
www.majorcadailybulletin.es
www.vestimallorca.com

Grup Trui Mallorca, S.L.
www.trui.es

HM Hotels
www.hmhotels.net

Hoteles Pabisa, S.L.U.
www.pabisa.com

Ibacar Premium, S.L.
www.ibacar.com

Iberostar Hoteles y Apartamentos, S.L.
www.iberostar.com

Grupo Cursach
www.grupocursachocio.com

Logitravel, S.L.U.
www.logitravel.com

Lowcostravelgroup
www.lowcosttravelgroup.com

Malla, S.A.
www.malla-publicidad.com

Media Planning Group, S.A
www.dissetconsultors.com

Meliá Hotels International, S.A.
www.melia.com

Microsoft Innovation Center Tourism Technologies
www.mictt.com/principal

MKklab
http://mklab.es

Palma de Mallorca Aquarium, S.A
www.palmaaquarium.com

Riu Hotels
www.riu.com

Sixt rent a car, S.L.U
www.sixt.es

TUI Travel Accommadtion & Destinations, S.L.U,
www.tuitravelplc.com

Unisport Consulting
www.unisportconsulting.com

Viajes Sidetours
www.sidetours.es

Viajes Soltour, S.A
www.sidetours.com