Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Què has de saber

L'idioma
Palma de Mallorca és una ciutat plural on es poden sentir els més diversos idiomes. Això és degut a la gran afluència de turistes. A Mallorca així com a la resta de les Illes Balears, hi ha dos idiomes oficials: el català i el castellà.

La Moneda
Mallorca té com a moneda oficial l'euro, igual que a la resta de països de la Unió Europea integrats a la Unió Monetària. Si vostè necessita canvi de divisa, pot sol·licitar-lo als bancs i caixes d'estalvis de la ciutat, així com en oficines de canvi situades al centre de la ciutat i en zones turístiques.

Electricitat
El corrent elèctric és de 220 volts.

Com telefonar (a i des d'Espanya)
Si el que vol és telefonar a l'estranger ha de marcar el 00 (Servei Internacional) i els indicatius del país + la ciutat + número del destinatari. Horaris
Administracions: de 8 a 15h de dilluns a divendres.

Bancs
D'abril a setembre: de 9 a 14 h de dilluns a divendres. D'octubre a març: de 9 a 14 h de dilluns a divendres i de 9h a 13.30 h els dissabtes.

Comerços
Hi ha una gran llibertat horària per als negocis. Els horaris generals són de 10 h a 20 h, podent tenir tancat a l'hora de dinar. Els grans centres comercials poden tancar més tard, entre les 21 h i 22 h. El centre històric de Palma està declarat Zona de Gran Afluència Turística, per això els comerços de la zona tenen llibertat per obrir els diumenges. Diumenge és també un bon dia per passejar i fer compres al centre de la ciutat, ja que la major part dels comerços tenen les portes obertes.

Farmàcies de guàrdia: http://www.cofib.es/es/llistat_guardies.aspx
Palma compta amb dos hospitals públics (Son Espases i Son Llàtzer) a més d'un gran nombre de centres de salut especialitzats en atenció primària (www.ibsalut.es). A més d'aquestes infraestructures sanitàries de capital públic, Palma disposa d'una àmplia oferta de clíniques privades.

Emergències
Bombers de Palma: 080
Emergències: 112
Emergències sanitàries: 061
Guàrdia Civil: 062
Policia Municipal: 092
Policia Nacional: 091