Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Plats típics

Com a plats típics, podríem destacar:

Sopes mallorquines
Cuinades en una cassola de fang a base d'un sofregit de moltes verdures i pa mallorquí acompanyat o no de carn.

Tumbet
Capes de patata tallada un poc gruixada, albergínies i pebrot vermell, tot fregit amb salsa de tomàquet; una senzilla recepta que no deixa indiferent a ningú.

Porcella rostida
Porcella al forn.

Escaldums
Estofat de pollastre o gall dindi amb ametlla picada.

Frit mallorquí
Elaborat amb porc, conill, ceba, etc. Plat molt popular entre vilatans i visitants.

Pa amb oli
Pa de pagès combinat amb diferents embotits típics, pernil i formatge.

També cal esmentar la gran varietat de plats basats en peix: amb arròs, caldereta, al forn, bullit o en escabetx.Les postres mallorquines també tenen el seu reconeixement dins de la cultura gastronòmica. Els més estesos són les «ensaïmades», de pasta fina, amb sucre, ous i mantega («saïm»), la coca de quart, els «rubiols», els «crespells» o els «bunyols».