Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Museu Fundación Juan March

Museu

El Museu Fundación Juan March, de Palma, ofereix una col·lecció d'obres d'art espanyol del segle XX, dels autors més significatius de les primeres avantguardes (Pablo Picasso, Joan Miró, Juan Gris o Salvador Dalí), dels diversos moviments de mitjans de segle i de les generacions més recents.

També disposa de sales per a exposicions que acullen, a més de mostres sobre artistes representats a la col·lecció, projectes expositius dedicats a artistes contemporanis i a les principals tendències i línies de força de la Modernitat. El museu compta a més amb gabinet dedicat bàsicament a l'exposició de l'obra gràfica d'una col·lecció, especialment la de Pablo Picasso.

Situat en un edifici del segle XVII, que va ser concebut originalment com a habitatge, el museu va ser reformat per l'arquitecte Guillem Reynés i Font, i el 1990 es converteix en seu de la col·lecció d'art espanyol contemporani de la Fundació Juan March.