x

Aquest lloc web fa servir galetes per assegurar la millor experiència a l'usuari. Si continueu navegant, considerarem que accepteu el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, a la nostra política de galetes

Covid 19

Vols saber tot el que ja pots fer durant la fase 2 a Palma?
Veure activitats >>


Covid 19

Informació pràctica sobre el coronavirus (COVID-19)
Veure informació >>


Quan tot passi, volem ser el teu destí per tornar a començar. Mentrestant, et proposam aquestes passejades virtuals per algunes de les joies arquitectòniques i museístiques de Palma.


Castell de Bellver

Castell de Bellver


Visita virtual al Castell de Bellver, una de les construccions més originals i emblemàtiques erigides al llarg de la història de Mallorca, des de la qual es domina una vista espectacular de la Badia de Palma.

La Seu

La Seu (Catedral de Mallorca)


Recorregut virtual per la Seu (Catedral de Mallorca), la qual, com una gran nau sobre la mar domina la Badia de Palma i es transforma en icona del patrimoni històric i cultural de l'illa.

Es Baluard

Es Baluard


Visita virtual a les exposicions actuals d'Es Baluard, un recorregut per la selecció que el Museu duu a terme sobre l'art contemporani vinculat a les Illes Balears i als contextos internacionals.

Fundació Miró Mallorca

Fundació Miró Mallorca


Endinsa't en la Fundació Miró Mallorca sense sortir de casa, gràcies a la visita virtual realitzada per un grup d'estudiants del col.legi Sant Josep Obrer de Palma. T'agradaria sentir la "màgia" de l'art de Miró?

Taller Sert

Taller Sert


Curtmetratge sobre el taller Sert, en el qual descobriràs per què aquest lloc es va convertir en terrritori de creació i inspiració del genial artista Joan Miró.

This is Palma

"This is Palma", diferent i genuïna, autèntica i real. Una ciutat que, quan tot això passi, desitja sorprendre't. Vindràs a conèixer-la?

Te presentam la nova Platja de Palma, perque "quan tot això passi, aquest sigui el teu destí per tornar a començar". Vindràs a gaudir-ne?


Plans turístics de Palma i Platja de Palma

Palma Map

Instagram


S'està comentant

...en Facebook

Youtube

Youtube Visit Palma

Icono cultura

Voleu saber per què Palma us farà sentir passió per la cultura?


Palma enamora per la seva cultura mediterrània. El destí urbà per excel·lència de les Balears et rep amb edificis emblemàtics, com l'Ajuntament, la Catedral, el Castell de Bellver, la Llotja, el Palau de l'Almudaina i els Banys Àrabs, entre d'altres. Més információ >>

Icono deporte

Descobriu tot el que Palma us pot oferir perquè la vostra experiència de viatge sigui d'allò més esportiva!


La ciutat de Palma es troba en un lloc privilegiat a la vora del Mediterrani. Un mar de possibilitats s'obre davant vostre: Ciclisme, vela, running, golf ... o participa en esdeveniments esportius que es van desenvolupant durant tot l'any! Més információ >>

Icono gastronomía

El millor de la gastronomia mediterrània i internacional a peu de carrer!


En una ciutat mediterrània com és Palma, és gairebé obligada la degustació de l'excel·lent gastronomia autòctona. Receptes típiques elaborades amb els fruits més exquisits que ofereix diàriament el mar i la terra, que han donat origen a plats tan populars com el "tumbet" o el "frit", entre d'altres. Més információ >>

Icono compras

Les millors compres del Mediterrani


Una forma excel·lent de conèixer la ciutat és passejant, veient l'ambient, els aparadors de les botigues i, naturalment, anant de compres. A Palma trobareu des de vies comercials selectes i senyorials a petits carrerons de comerços tradicionals. Més információ >>Activitats permeses a la Fase 2 en relació a l'Turisme

Informació extreta de l'Butlletí oficial de l'estat (BOE): Orden SND/414/2020, de 16 de maig de 2020

Padre hijo Caminar Pasear perro Tercera edad Gimnasia Bicicleta Comer Cámara Nadar Libros

Fase 2
 1. Es pot circular per la província, illa o unitat territorial de referència, respectant les mesures de seguretat i higiene i la distància mínima de seguretat, en grups d'un màxim de 15 persones. Aquest límit no s'aplicarà entre convivents.
 2. Les persones de fins a 70 anys podran realitzar activitat física en qualsevol franja horària excepte entre les 10:00 i 12:00 hores i entre les 19:00 i 20:00 hores.
 3. Es podran realitzar activitats de turisme actiu i de natura a grups de fins a 20 persones. Cal concertar aquestes activitats preferentment mitjançant cita prèvia.
 4. Es permetrà la realització de congressos, trobades, reunions de negoci i conferències promoguts per qualsevol entitat de naturalesa pública o privada. A aquests efectes, es procedirà a l'obertura de pavellons de congressos, sales conferències, sales multiusos i altres establiments i instal·lacions similars.
 5. Reobertura de locals i establiments minoristes amb independència de la seva superfície útil d'exposició i venda, sempre que compleixin aquestes normes: un 40% de l'aforament total de el local i, en el cas de tenir diverses plantes, la presència de clients en cadascuna d'elles haurà de guardar aquesta mateixa proporció. Es garantirà una distància mínima de dos metres entre clients, i si no és possible, només es permetrà la permanència d'un client dins de el local. Horari d'atenció prioritari per a majors de 65 anys.
 6. Mercats: Es garantirà la limitació a un terç dels llocs habituals o autoritzats, limitant l'afluència de clients, de manera que s'asseguri el manteniment de la distància social de dos metres. S'ha de garantir que els productes comercialitzats no siguin manipulats per part dels consumidors.
 7. Centres i parcs comercials: Poden reobrir a el públic, sempre que es respectin les mesures d'aforament, es garanteixi que els clients puguin transitar per les zones comuns (però no romandre en elles) i es compleixin les següents normes específiques: l'aforament es limita al '30% de les seves zones comuns i al'40% en cadascun dels establiments comercials.
 8. Podran reobrir a el públic els establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local, sempre que no se superi un 40% del seu aforament.
  El consum dins del local podrà realitzar-se únicament assegut a taula, o agrupacions de taules, i preferentment mitjançant reserva prèvia. En cap cas s'admetrà l'autoservei en barra per part del client.
  Es pot encarregar menjar i beguda per portar en el propi establiment.
  Les terrasses a l'aire lliure dels establiments d'hostaleria mantenen la limitació a el 50% de les taules, amb una ocupació màxima de 10 persones.
 9. Es flexibilitzen les mesures per a l'accés a biblioteques, sales d'exposicions i monuments que, amb caràcter general, han de tenir en compte les següents mesures:
  • Es flexibilitzen les mesures per a l'accés a biblioteques, sales d'exposicions i monuments que, amb caràcter general, han de tenir en compte les següents mesures:.
  • Poden obrir-se a el públic les sales d'exposicions sempre que no se superi un terç de l'aforament autoritzat i s'adoptin les mesures necessàries per al degut control de les aglomeracions.
  • Es pot procedir a la reobertura a el públic de monuments i altres equipaments culturals sempre que les visites no superin un terç de l'aforament autoritzat. En cap cas podran desenvolupar-se en ells altres activitats culturals diferents de les visites.
  • Visites a monuments: es permeten únicament les visites individuals o de convivents, evitant la realització d'activitats paral·leles o complementàries alienes a la pròpia visita.
  • En recintes religiosos amb culte (esglésies o catedrals), s'establiran recorreguts obligatoris per separar circulacions.
 10. Cinemes, teatres i auditoris:
  • Tots els cinemes, teatres, auditoris i espais similars podran reprendre l'activitat sempre que comptin amb butaques preassignades i no superin un terç de l'aforament autoritzat.
  • En el cas d'altres locals i establiments destinats a actes i espectacles culturals, si la activitat es celebra en llocs tancats, no podrà superar un terç de l'aforament autoritzat, ni reunir més de 50 persones.
  • Si es tracta d'activitats a l'aire lliure, el públic haurà de romandre assegut, guardant la distància necessària i no podrà superar un terç de l'aforament autoritzat, ni reunir més de 400 persones.
  • Es recomanarà la venda en línia o telefònica de l'entrada.
  • Es permet la prestació de serveis complementaris, com a botiga, cafeteria o similars.
 11. Es poden obrir les piscines a l'aire lliure o cobertes per a la realització d'activitats esportives i recreatives.
  Es requereix concertar cita prèvia amb l'entitat gestora de la instal·lació.
  Es respectarà el límit del'30% d'aforament en cada piscina, excepte quan la piscina es divideixi per carrers d'entrenament, situació en la qual només podrà exercir activitat un esportista per carrer.
 12. Està permès l'ús de vestidors.:
  • Poden reobrir-se a el públic les zones comunes dels hotels i allotjaments turístics, sempre que no se superi un terç del seu aforament i es mantinguin les mesures establertes en l'àmbit de l'hostaleria i restauració.
  • Les activitats d'animació s'han d'organitzar amb un aforament màxim de 20 persones i respectant-se la distància mínima de seguretat entre persones i entre aquests i el presentador o entrenador. Es realitzaran preferentment a l'aire lliure.
  • Poden reobrir les piscines i spas de l'establiment segons les indicacions del capítol següent d'aquesta guia.
 13. Piscines i platges:
  • Es poden obrir al públic les piscines recreatives, a les quals pot accedir qualsevol persona sempre que es mantingui la capacitat màxima d'un 30% de la capacitat de la instal·lació.
  • Per accedir a la piscina cal concertar cita prèvia amb l'entitat gestora de la instal·lació.
  • Es pot accedir a les platges de la mateixa província, illa o unitat territorial de referència establerta en el pla de desescalada.
  • A la platja està permesa la pràctica d'activitats esportives, professionals o recreatives, sempre que es puguin desenvolupar individualment i sense contacte físic, permetent mantenir una distància mínima de dos metres entre els participants.Información práctica sobre el coronavirus (COVID-19)

L’Ajuntament llança una web amb informació oficial sobre la covid-19, iniciatives ciutadanes, mapes de comerços oberts i e-commerce a Palma.

Un equip de 10 tècnics municipals de diferents àrees municipals aprofita les eines de geolocalització i geointellingence que ha oferit en obert Esri España per crear un portal ciutadà i plataformes d’accés restringit que milloren la coordinació entre àrees.

La plataforma PORTAL COL·LABORATIU PALMA COVID-19 és un portal d’informació col·laboració ciutadana.

Teléfonos y páginas web de información

Para favorecer el acceso a información rigurosa y actualizada, el Govern de les Illes Balears ha activado la página web coronavirus.caib.es y el teléfono 900 101 863, entre las 8h y las 15 horas, para resolver las dudas que puedan tener las instituciones educativas, sociales, culturales, deportivas, empresariales y políticas relacionadas con la información que contiene esta página.

Para dudas de tipo sanitario, los ciudadanos pueden dirigirse al 061 Salud Responde.

Para solicitar autorización para eventos, los organizadores pueden dirigirse a coronavirusinstitucions@dgsanita.caib.es

La información oficial del Ministerio de Sanidad dirigida a los profesionales sanitarios y a la ciudadanía en relación a recomendaciones sanitarias y de salud pública de interés general se puede encontrar en la web:

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/home.htm

Redes sociales

Cuenta oficial de Twitter del Govern de les Illes Balears: @goib

Cuentas oficiales de Twitter de la Conselleria de Salut i Consum:

Cuenta oficial de Twitter del Ministerio de Sanidad: @sanidadgob

Cuenta oficial de Facebook del Govern de les Illes Balears: @GovernIllesBalears

Cuenta oficial de Facebook de la Conselleria de Salut i Consum: @ConselleriadeSalut

Cuenta oficial de Facebook del Ministerio de Sanidad: @MinSanidad

Enlaces relevantes

FAQ - Preguntas frecuentes

En el siguiente documento PDF oficial del Ayuntamiento de Palma se da respuesta a las preguntas más frecuentes sobre el Covid-19.

Ver/descargar   PDF preguntas frecuentes


Recomendaciones

Recomendaciones Coronavirus